Η ΣΧΟΛΗ

ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ
Η σχολή μας, το dojo του Shinkendo Athens, έδρα της International Shinkendo Federation (i.S.F.) και του Kokusai Toyama Ryu Renmei (k.T.R.R.) στην Ελλάδα, βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό:

Ηούς 23,  στα Κάτω Πετράλωνα

Είμαστε στα όρια των περιοχών Γκάζι, Θησείο και Κάτω Πετράλωνα, μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Μετρό Κεραμεικός και τον σταθμό ΗΣΑΠ Πετράλωνα. Το λεωφορείο 035 εξυπηρετεί επίσης καθώς έχει στάση μόλις ένα τεράγωνο από την είσοδο της σχολής.  Παρακαλώ κάντε κλίκ στον παρακάτω χάρτη εάν θέλετε μια μεγαλύτερη έκδοσή του.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ  &  ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Τα μαθήματα Shinkendo γίνονται τρείς μέρες τη βδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από 21:30 ως 23:00. Στην πορεία των μαθημάτων Shinkendo θα έχετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε και στη σειρά μαθημάτων Bojutsu.

Για να εκπαιδευτείτε στις τέχνες μας θα πρέπει να είστε τουλάχιστον 13 ετών. Οι υποψήφιοι μαθητές είναι ευπρόσδεκτοι να επισκευθούν τη σχολή μας και θα πρέπει να δουν ένα μάθημα πριν εγγραφούν.  Μπορείτε να μας στείλετε email στη διεύθυνση shinkendoathens@gmail.com ή τηλεφωνήστε μας στο  6973 030 946 ώστε να κανονίσουμε την επίσκεψή σας στο dojo.

SHINKENDO ATHENS – ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
Γ. Κωνσταντίνος Λάσκαρης – Shibucho (επικεφαλής του dojo) και Επικεφαλής Εκπαιδευτής Shinkendo στην Ελλάδα

Χρήστος Αντωνόπουλος – Εκπαιδευτής Shinkendo, Toyama-Ryu και Bojutsu

Νικόλαος Μερκούρης – Εκπαιδευτής Shinkendo και Toyama-Ryu